Flats plan is unpopular

30
0
The New Blackmore Vale Magazine News

Town councillors have maintained their objection to an application to build two apartments at Stone House in High Street, Gillingham, following the submission of amended plans by ECS Climate Systems Ltd.

They have repeated their recommended refusal on the grounds that it would be contrary to policy relating to the management of flood risk and the design will be detrimental to the character of the Conservation Area. They also consider the proposal overdevelopment of the site, and object to the resulting loss of parking.

The original submission to Dorset Council in November last year of application P/FUL/2020/00313 was opposed by the council’s conservation officer on the grounds of the mass and scale in a very narrow lane close to listed buildings. But the revised plans for a more traditional style of cottage building has been found acceptable, subject to modifications.

Comments on the Dorset Council website closed on August 30.

Support Us

Thank you all so, so much for the love and appreciation you’ve shown us since we launched the New Blackmore Vale.

Please show your support and add a review on our Facebook page or on Google.

HAVE YOUR SAY - leave a comment for other readers

Please enter your comment!
Please enter your name here